Davis Cup: Andrej Martin nastúpi namiesto indisponovaného Kližana

NETKY.SK • 13 September 2013, 14:28 • 2 min
Davis Cup: Andrej Martin nastúpi namiesto indisponovaného Kližana

BRATISLAVA - Andrej Martin nastúpi namiesto zdravotne indisponovaného Martina Kližana v piatok od 15.00 h na úvodný zápas stretnutia Slovensko - Švédsko v 1. kole play-off o zotrvanie v I. skupine euroafrickej zóny Davisovho pohára tenisových reprezentačných družstiev mužov v Aegon aréne NTC v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Zmenu pre pretrvávajúce problémy pôvodne nominovaného Kližana so zápästím oznámil v súlade s pravidlami tejto súťaže pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) nehrajúci kapitán domáceho tímu Miloslav Mečíř hlavnému rozhodcovi Massimovi Morellimu z Talianska do hodiny pred začiatkom. Kližanovu neschopnosť hrať uznal oficiálny lekár. Zo švédskej strany zostáva v platnosti štart Isaka Arvidssona, v piatkovom druhom singli budú na tvrdom povrchu DecoColor bojovať Lukáš Lacko a Markus Eriksson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona