Davidovi Výbornému hrozí koniec kariéry

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 13:12 • 2 min
Davidovi Výbornému hrozí koniec kariéry

HRADEC KRÁLOVÉ - Päťnásobnému hokejovému majstrovi sveta, českému útočníkovi Davidovi Výbornému hrozí koniec športovej kariéry.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný center sa zranil v pondelkovom prvom súboji štvrťfinále play-off hokejovej extraligy. V polovici stretnutia D. Výborného zasiahol kolenom útočník Hradca Králové Bedřich Köhler, ktorý dostal trest do konca duelu a v utorok aj dištanc na štyri stretnutia. Rozsah Výborného zranenia určia až detailné vyšetrenia magnetickou rezonanciou, súper ho totiž zasiahol do kolena, s ktorým už mal v minulosti problémy. Pre kapitána BK Mladá Boleslav by to mohlo znamenať nielen predčasný koniec aktuálnej sezóny, ale aj celej bohatej kariéry. Výborného priamo po zákroku "pomstil" spoluhráč Tomáš Urban, ktorý súpera sekol hokejkou zozadu do nôh. Zápas takisto nedohral a v utorok dostal dištanc na dve stretnutia. Pondelkový duel vyhral domáci Hradec Králové 5:2, druhé stretnutie je na programe už v utorok.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies