Davida McCalluma nahneval odchod Cote de Pablo zo seriálu NCIS

NETKY.SK • 6 Február 2014, 08:53 • 2 min
Davida McCalluma nahneval odchod Cote de Pablo zo seriálu NCIS

LOS ANGELES - Škótskeho herca Davida McCalluma nahneval a frustroval nečakaný odchod herečky Cote de Pablo zo seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003).

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre portál DigitalSpy.co.uk vyhlásil, že ho šokovalo rozhodnutie predstaviteľky Zivy David odísť zo seriálu pred začiatkom jedenástej sezóny. "Jednoducho nerozumiem, ako môže herečka v hlavnej úlohe celosvetovo vysielaného seriálu, ktorá údajne túži po hereckej kariére, náhle odísť od takého skvostu a len tak zmiznúť pár dní pred začiatkom nakrúcania," uviedol 80-ročný herec. Prezradil tiež, že odchod 34-ročnej Cote de Pablo spôsobil, že scenáristi museli prepísať prvých päť epizód jedenástej sezóny, čo však podľa neho zvládli.

Davida McCalluma preslávilo stvárnenie Illyu Kuryakina v seriáli The Man from U.N.C.L.E. (1964 - 1968). Okrem toho sa objavil v niekoľkých desiatkach filmov a seriálov. V kriminálke NCIS - Námorný vyšetrovací úrad, ktorú americká televízia CBS vysiela od roku 2003, hrá doktora Donalda "Duckieho" Mallarda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies