Dávida Ivana trápi stehenný sval, začal s rehabilitáciou

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 12:27 • 2 min
Dávida Ivana trápi stehenný sval, začal s rehabilitáciou

JANOV - Slovenský futbalista v službách talianskeho klubu Sampdoria Janov Dávid Ivan nenastúpil v nedeľňajšom stretnutí 27. kola tamojšej najvyššej súťaže Serie A proti Frosinone (2:0) pre zranenie stehenného svalu pravej nohy.

slovakia

left justify in out

Zdravotnú indispozíciu 21-ročného Bratislavčana (nar. 26. februára 1995) špecifikoval jeho zamestnávateľ prostredníctvom oficiálneho webu. Slovenský stredopoliar sa zranil počas nedeľňajšej predzápasovej rozcvičky svojho mužstva, následné vyšetrenia potvrdili diagnózu. Podľa informácií na oficiálnej internetovej stránke Sampdorie už Ivan začal s rehabilitačným programom.


Sampdoria nedeľňajším víťazstvom nad jedným z priamych súperov v boji o záchranu spravila dôležitý krok v snahe udržať si príslušnosť medzi talianskou elitou aj pre sezónu 2016/2017. Momentálne patrí hráčom tohto janovského klubu 16. pozícia v tabuľke s 28 bodmi, Frosinone je na prvej zostupovej priečke (18.) a má o päť bodov menej. Spoluhráčom Dávida Ivana je od januára aj slovenský stopér Milan Škriniar.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies