David Villa vypadol z nominácie Španielska na posledné dva kvalifikačné zápasy

NETKY.SK • 29 September 2017, 15:02 • 2 min
David Villa vypadol z nominácie Španielska na posledné dva kvalifikačné zápasy

MADRID - Španielsky futbalista David Villa vypadol z nominácie španielskeho národného tímu na záverečné dve kvalifikačné stretnutia proti Albánsku a Izraelu o postup na majstrovstvá sveta 2018 do Ruska. Tréner Julen Lopetegui ho povolal do reprezentácie minulý mesiac po trojročnej absencii.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný útočník amerického FC New York City však odohral len posledné dve minúty v zápase proti Taliansku, v ktorom Španielsko triumfovalo v Madride rozdielom triedy 3:0. Villa sa nepresadil, celkovo však vedie strelecké štatistiky národného tímu, keď v 98 zápasoch dosiahol 59 gólov. V predchádzajúcom dueli v Lichtenštajsku (8:0) pre zranenie chýbal.

"Villu pribrzdilo zranenie, nemal potrebné tempo ako predtým. To je jediný dôvod, prečo nie je v nominácii," povedal tréner Španielska Julen Lopetegui.

Španieli vedú tabuľku G-skupiny s 22 bodmi, pričom zvíťazili 7-krát a raz remizovali. Pred druhými Talianmi majú trojbodový náskok. Najbližšie nastúpia 6. októbra doma proti Albánsku, o tri dni neskôr vycestujú na zápas do Izraela.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies