David Villa už v Melbourne, vraj má natrénované

NETKY.SK • 6 Október 2014, 11:04 • 2 min
David Villa už v Melbourne, vraj má natrénované

MELBOURNE - Futbalový majster sveta a Európy David Villa v pondelok prvý raz trénoval so svojimi novými spoluhráčmi z austrálskeho pôsobiska Melbourne City.

slovakia

left justify in out

Už v sobotu 11. októbra ho čaká debut v najvyššej súťaži u protinožcov proti FC Sydney. V Melbourne bude len hosťovať ako kmeňový hráč nového tímu severoamerickej MLS New York City. V A-League by mal odohrať desať duelov.

 

"Cítim sa dobre, po dlhej ceste trochu unavený, ale sústredený na futbal a na spoluhráčov. Som pripravený, mám natrénované," tvrdil 32-ročný najlepší strelec v histórii španielskej reprezentácie, s ktorou získal titul majstra sveta (2010) aj Európy (2008). V minulej sezóne bol ešte platným členom kádra Atlética Madrid a pomohol mu k titulu španielskeho ligového šampióna. Súťažne sa naposledy objavil na trávniku 23. júna zhodou okolností práve v stretnutí proti Austrálii na majstrovstvách sveta v Brazílii (3:0). Bola to zároveň jeho rozlúčka s národným dresom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies