David Villa si po šampionáte španielsky dres už neoblečie

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 17:25 • 2 min
David Villa si po šampionáte španielsky dres už neoblečie

MADRID - Futbalový šampionát v Brazílii bude poslednou reprezentačnou akciou pre španielskeho kanoniera Davida Villu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný útočník, ktorý sa stal s 56 gólmi najlepším strelcom národného výberu v jeho histórii, oznámil koniec v národnom drese po šampionáte pre televíznu stanicu Cautro. "Nerád to vravím, ale toto budú moje posledné majstrovstvá sveta a posledné zápasy za národný tím. Vzhľadom na môj vek aj výkonnosť v zápasoch som dospel k záveru, že prišiel ten správny čas," poznamenal David Villa.
     

Skúsený kanonier doviedol v uplynulej sezóne Atletico Madrid k triumfu v Primera Division. V tíme "Los Colchoneros" však ďalej nezotrvá, v pondelok podpísal trojročný kontrakt s účastníkom americkej MLS FC New York City. S reprezentáciou dosiahol najväčšie úspechy v roku 2008 pri triumfe na európskom šampionáte v Rakúsku a Švajčiarsku a na posledných MS v Južnej Afrike, kde s ňou získal titul majstra sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona