David Villa si otvoril v Soule svoju futbalovú akadémiu

NETKY.SK • 13 December 2016, 08:30 • 2 min
David Villa si otvoril v Soule svoju futbalovú akadémiu

SOUL - Španielsky futbalový útočník David Villa si otvoril v juhokórejskom Soule svoju ďalšiu akadémiu. Majster sveta z roku 2010 chce pomôcť talentovaným deťom pri futbalovom raste a rozvoji ich zručností.

slovakia

left justify in out

"Celý môj život sa točil okolo futbalu. V budúcnosti chcem pracovať s deťmi a pomôcť im naštartovať ich kariéru," povedal na tlačovej konferencii Villa, ktorý už má vlastné futbalové akadémie v Španielsku, Portoriku, USA, Hongkongu i Dominikánskej republike.

 

Villa je presvedčený o tom, že aj v Ázii je množstvo talentov. "Jeden z šikovných mladých juhokórejských futbalistov pôsobil v mojej akadémii vo Valencii," dodal 97-násobný španielsky reprezentant, ktorý je s 59 gólmi historicky najlepším strelcom "La Furia Roja". Informovala o tom kórejská tlačová agentúra Yonhap.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona