David Villa má pre Lamparda pochopenie

NETKY.SK • 11 Február 2015, 18:23 • 2 min
David Villa má pre Lamparda pochopenie

NEW YORK - Rozhodnutie Franka Lamparda odložiť svoj príchod do zámorského futbalového klubu FC New York City na júl neruší spánok Davida Villu.

slovakia

left justify in out

Bývalý španielsky reprezentant v utorok otvoril strelecký účet nováčika Major League Soccer, presadil sa v prípravnom stretnutí proti St. Mirrenu. V bránke škótskeho tímu odchytal celý zápas slovenský brankár Marián Kello. Iný Slovák a Villov spoluhráč Adam Nemec, ktorý posilnil mužstvo z USA v januári, nastúpil na druhý polčas.

 

Newyorčania na štadióne akadémie Manchestru City pred dvojtisícovou návštevou zvíťazili 2:0, 36-ročný anglický stredopoliar Frank Lampard však bol v nedohľadne. V tom čase sa s A-tímom "Citizens" pripravoval na stredajší duel najvyššej anglickej súťaže na pôde Stoke City na Britannia Stadium. "Samozrejme, že by bolo skvelé, mať ho tu. Chápem, že z futbalového hľadiska je najlepšie, aby zostal v Manchestri. Musíme byť usilovní, aby sme v júli boli družstvom, ktoré Lampardov príchod posunie ešte vyššie," vyhlásil 33-ročný španielsky kanonier David Villa. Skupina priaznivcov NYCFC, ktorá si hovorí Third Rail, pred časom vyjadrila rozhorčenie z oddialenia príchodu niekdajšieho hráča West Hamu United či FC Chelsea. Tréner FC New York City Jason Kreis si je napriek tomu istý, že fanúšikovia tohto klubu privítajú Lamparda s otvorenou náručou: "Myslím si, že ho napokon prijmú. Keď sa všetci upokoja a všetko sa uleží, verím, že dokážu zabudnúť a prepáčiť." 

 

Štyridsaťdvaročný bývalý kouč Real Salt Lake má na lavičke svojho nového zamestnávateľa veľké plány. "Je mojím snom, aby fanúšikovia nehovorili o individualitách, ale o celom tíme. Musia pochopiť, že tento projekt nie je len o Davidovi Villovi, Frankovi Lampardovi či Jasonovi Kreisovi. Je to o mužstve, klube, o komunite a o tom, čo pre ňu môžeme urobiť," povedal podľa serveru eurosport.yahoo.com Jason Kreis. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies