David Villa by si opäť mohol obliecť španielsky dres

NETKY.SK • 28 Október 2016, 09:35 • 2 min
David Villa by si opäť mohol obliecť španielsky dres

NEW YORK - S 59 gólmi najlepší strelec histórie španielskej futbalovej reprezentácie David Villa by opäť mohol byť súčasťou národného tímu.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti hráč tímu zámorskej MLS FC New York City má v tejto sezóne skvelú streleckú formu, keď v 33 ligových dueloch zaznamenal 23 gólov. Za Španielsko síce nehral od MS 2014 v Brazílii, no kormidelník "La Furia Roja" Julen Lopetegui uvažuje o jeho opätovnom zaradení do mužstva. "S manželkou som bol nedávno v New Yorku, tak som využil príležitosť a zašiel sa pozrieť na Davida Villu. Hral veľmi dobre a vo vysokom nasadení. Stále si udržiava svoj štandard a uvidíme, možno sa v budúcnosti vráti do španielskeho tímu. Nezatváram dvere pred žiadnym hráčom. Villa si počína dobre, strieľa veľa gólov a má správny prístup k futbalu. Je to hráč, ktorý pre našu reprezentáciu urobil veľmi veľa," cituje portál soccerway.com slová španielskeho kouča. Tridsaťštyriročný Villa bol pevnou súčasťou národného mužstva v rokoch 2005-2014. Na konte má 97 štartov a ak by sa Lopetegui rozhodol povolať ho do kádra, mohol by sa dočkať aj magickej stovky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies