David Tennant si zahrá v inscenácii Don Juan in Soho

NETKY.SK • 4 November 2016, 10:23 • 2 min
David Tennant si zahrá v inscenácii Don Juan in Soho

BRATISLAVA - Škótsky herec David Tennant, ktorý je známy napríklad zo seriálu Doctor Who (2005), sa predstaví v divadelnej hre Don Juan in Soho anglického dramatika Patricka Marbera.

slovakia

left justify in out

V inscenácii, ktorá je voľnou adaptáciou Moliérovej tragikomédie Don Juan (1665), si rodák z obce Bathgate neďaleko Edinburghu zahrá titulného hrdinu. Príbeh o známom záletníkovi sa bude odohrávať v súčasnom Londýne a o jeho réžiu sa postará samotný Marber. Inscenáciu budú hrať na londýnskom West Ende od 17. marca do 10. júna.


David Tennant v kultovom seriáli Doctor Who, známom aj ako Pán času, účinkoval v rokoch 2005 až 2010, pričom sa predstavil ako Desiaty Doktor. Zahral si tiež Bartyho Croucha Juniora vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša (2005) alebo lovca upírov Petra Vincenta v remakeu hororovej komédie Fright Night (2011). Predstavil sa aj v hlavných úlohách seriálov Single Father (2010), Broadchurch (2013) a Gracepoint (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies