David Tennant a Olivia Colman sa vrátia do Broadchurchu

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 15:38 • 2 min
David Tennant a Olivia Colman sa vrátia do Broadchurchu

LONDÝN - V druhej sezóne britského kriminálneho seriálu Broadchurch (2013) si znovu zahrajú David Tennant a Olivia Colman, ktorí stvárnili dvojicu detektívov Aleca Hardyho a Ellie Miller v jeho prvej sérii.

slovakia

left justify in out

Svoje úlohy si zopakujú aj Jodie Whittaker (Beth Latimer), Andrew Buchan (Mark Latimer) a Arthur Darvill (reverend Paul Coates). "Teší nás, že sa znovu začalo s produkciou Broadchurchu, no podrobnosti o pokračovaní príbehu neprezradíme," vyjadril sa Steve November z televízie ITV. Scenáre, o ktoré sa postaral Chris Chibnall, sú podľa neho rovnako napínavé ako prvá séria. Nakrúcanie v Dorsete by sa malo začať už čoskoro. Tvorcovia postupne zverejnia aj mená ďalších účinkujúcich.

 

Mysteriózny seriál sleduje vyšetrovanie úmrtia 11-ročného Dannyho, ktorého nájdu zavraždeného na pláži. Správa o jeho smrti zasiahne nielen rodinu, ale aj ostatných obyvateľov mestečka Broadchurch. Vyšetrovania sa ujmú detektív inšpektor Alec Hardy a seržantka Ellie Miller. Projekt zaujal natoľko, že spoločnosť Fox sa rozhodla nakrútiť jeho americký remake. V desaťdielnom seriáli s názvom Gracepoint si pritom zahrá aj David Tennant. 

 

Informácie pochádzajú z webstránok www.digitalspy.co.uk, www.deadline.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies