David Silva je ďalším hráčom, ktorý bude chýbať City v dôležitom zápase Ligy majstrov proti Ajaxu

NETKY.SK • 22 Október 2012, 21:59 • 2 min
David Silva je ďalším hráčom, ktorý bude chýbať City v dôležitom zápase Ligy majstrov proti Ajaxu

David Silva je ďalším hráčom, ktorý bude chýbať City v dôležitom zápase Ligy majstrov proti Ajaxu - Futbal MANCHESTER – Hviezda Manchestru City, David Silva, na týždeň odletel do Španielska, aby absolvoval intenzívnu fyzioterapiu. Chce tak urýchliť dolieč

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Hviezda Manchestru City, David Silva, na týždeň odletel do Španielska, aby absolvoval intenzívnu fyzioterapiu. Chce tak urýchliť doliečenie zraneného zadného stehenného svalu a byť svojmu tímu k dispozícii v ťažkých zápasoch, ktoré Man City čakajú v nasledujúcich týždňoch. Silva sa minulý týždeň zranil počas kvalifikačného zápasu Španielska proti Francúzsku a bol striedaný Cazorlom už v 13.minúte.

Asistent trénera, Brian Kidd, bizarne tvrdil, že Silva by mohol byť k dispozícii na zápas proti Ajaxu Amsterdam, ktorý je na programe Ligy majstrov už túto stredu. Talentovaný stredopoliar je však vo svojej vlasti, kde spolupracuje so svojím fyzioterapeutom a neočakáva sa, že by sa vrátil skôr ako cez nadchádzajúci víkend.
Silva by tak svojmu tímu mohol chýbať aj v sobotňajšom domácom ligovom zápase proti Swansea a pravdepodobne aj nasledujúci víkend v zápase proti West Ham United. Hlavným cieľom Silvu je, aby bol pripravený na odvetný zápas Ligy majstrov proti Ajaxu, ktorý sa odohrá 6.novembra a mohol by to byť kľúčový zápas pre anglického majstra. City má v Lige majstrov na konte zatiaľ iba jediný bod, keď najprv prehral 2:3 na ihrisku Realu Madrid a potom so šťastím remizoval s Borussiou Dortmund na domácom ihrisku.

City v utorok ráno odletí do Holandska aj bez záložníka Javi Garcíu a obrancu Maicona, ktorí sú zranení. Kapitán tímu, Vincent Kompany, by hrať mal aj napriek tomu, že ho stále trápi nedoliečený lýtkový sval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona