David Luiz nedokončil tréning, jeho štart proti Chile je ohrozený

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 10:26 • 2 min
David Luiz nedokončil tréning, jeho štart proti Chile je ohrozený

BELO HORIZONTE - Obranca David Luiz nedokončil pre bližšie nešpecifikované zdravotné problémy piatkový tréning brazílskej futbalovej reprezentácie. V domácom tíme tak panujú obavy, či bude môcť rázny stopér nastúpiť na sobotňajší osemfinálový duel s Chile (18.00 SELČ v Belo Horizonte).

slovakia

left justify in out

Hovorca brazílskeho "Selecaa" pre agentúru dpa uviedol, že David Luiz musel ukončiť tréning zhruba v jeho polovici a následne absolvovať vyšetrenie u lekára. Už vo štvrtkovom tréningu inkasoval 27-ročný futbalista tvrdý úder do chrbta, ktorý by mohol byť príčinou jeho predčasného odstúpenia. V prípade, že nová posila francúzskeho klubu Paríž St. Germain a najdrahší obranca vo futbalovej histórii nebude môcť v sobotu večer nastúpiť, je pripravený nahradiť ho v zostave 30-ročný Dante z Bayernu Mníchov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies