David Luiz chce v PSG zabudnúť na sklamanie z MS

NETKY.SK • 7 August 2014, 15:43 • 2 min
David Luiz chce v PSG zabudnúť na sklamanie z MS

PARÍŽ - Brazílsky futbalový obranca David Luiz chce po neúspechu na domácich majstrovstvách sveta zahnať sklamanie skorým návratom na súťažné trávniky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný defenzívny špecialista po svetovom šampionáte a následnej dovolenke v utorok pricestoval do francúzskej metropoly a zapojil sa do tréningového procesu tímu Paríž Saint-Germain. Úradujúci šampión Ligue 1 už v piatok začne púť za obhajobou ligového titulu. David Luiz prestúpil do bohatého parížskeho veľkoklubu z londýnskeho klubu FC Chelsea, v ktorom pôsobil od roku 2011. "Verím, že sa do požadovanej formy dostanem veľmi rýchlo. Predpokladám, že už budúci týždeň by som mal byť pripravený minimálne na 90 percent. Som veľmi rád, že mám šancu pôsobiť vo veľkom klube po mojich zastávkach v Benfice Lisabon či Chelsea," povedal v rozhovore pre klubový web Brazílčan. Ten v Parku Princov, teda na súčasnom domovskom štadióne PSG, absolvoval svoj prvý súťažný duel v Európe, keď v sezóne 2006/2007 nastúpil za Benficu proti parížskemu mužstvu v osemfinále Pohára UEFA (teraz Európska liga UEFA, pozn.). "Klubu chcem pomôcť k obhajobe majstrovského titulu," dodal David Luiz.

 

Ako je známe, reprezentácia Brazílie aj s Davidom Luizom na MS 2014 obsadila 4. miesto, čo znamenalo pre organizátorskú krajinu neúspech. V semifinále "kanárici" prehrali s Nemcami 1:7 a v súboji o bronz podľahli Holanďanom 0:3. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies