Dávid Ivan po góle za Bari: Víťazstvo nám dodá sebadôveru

NETKY.SK • 24 Október 2016, 15:10 • 2 min
Dávid Ivan po góle za Bari: Víťazstvo nám dodá sebadôveru

BARI - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Dávid Ivan sa jedným gólom podieľal na sobotňajšom víťazstve talianskeho druholigového klubu FC Bari 1908 nad Trapani (3:0) v rámci 10. kola tamojšej Serie B.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný stredopoliar, ktorý je kmeňovým hráčom Sampdorie Janov, odohral celý duel a v 65. minúte zvýšil na 2:0. Domáci tím napokon pridal ešte jeden presný zásah. "Predovšetkým som rád, že som gólom pomohol Bari a že sa mi to podarilo pred našimi fanúšikmi. Toto víťazstvo sme potrebovali, dodá nám sebadôveru a chuť," povedal Ivan pre web svojho zamestnávateľa a na margo svojho herného prejavu doplnil: "Rád hrám zo stredu poľa, na to sa ma tréner pýtal pred zápasom. Istotne je to práve to miesto, kde sa cítim lepšie."

Bari figuruje po 10. kole na 11. priečke v 22-člennom druholigovom pelotóne, na svojom konte má 13 bodov. Už v utorok sa predstaví na pôde pätnástej Novary. "Serie B je takáto, je to veľmi dlhá súťaž. Musíte si dobre rozložiť sily. Je to iná liga než Serie A, ale tiež si zaslúži rešpekt. Je veľmi vyrovnaná, každý môže zdolať každého a až do konca nie je nič isté," uzavrel Dávid Ivan.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona