Dávid Ivan: O mojej budúcnosti rozhodne tréner Zenga

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 15:00 • 2 min
Dávid Ivan: O mojej budúcnosti rozhodne tréner Zenga

PONTE DI LEGNO - Slovenského reprezentanta do 21 rokov Dávida Ivana zaradil tréner A-tímu talianskeho futbalového klubu Sampdoria Janov Walter Zenga do kádra pre aktuálny tréningový kemp v horskom rezorte Ponde di Legno na severe krajiny.

slovakia

left justify in out

 Bývalý kapitán juniorky Sampdorie bojuje o prienik do prvého mužstva Janovčanov.

 

"Som veľmi šťastný, že mi lodivod poskytol takúto možnosť. Stále sa musím veľa učiť od spoluhráčov. Robím maximum a uvidím, či si ma kouč ponechá alebo ma pošle na hosťovanie. Rozhodnutie je na ňom, ja budem spokojný v každom prípade. Pre mladého futbalistu je dôležité odohrať čo najviac stretnutí," citoval talentovaného 20-ročného (nar. 26. februára 1995) ofenzívneho stredopoliara portál sampnews24.com. 

 

Bratislavský rodák sa tiež podelil o svoje pocity zo sústredenia v spomenutom stredisku: "Je tu veľmi príjemne. Mali sme aj deň voľna, keď sme sa dosýta nacestovali." Päťdesiatpäťročný taliansky kormidelník Zenga v júni tohto kalendárneho roka nahradil na lavičke Sampdorie Sinišu Mihajloviča. "Mám s ním skvelý vzťah. Nový tréner vás môže naučiť mnoho nepoznaných vecí. Veľmi sa mi pozdáva a z tohto dôvodu by ma potešilo zotrvanie v družstve pod jeho vedením," doplnil Ivan, ktorého idolmi sú Cristiano Ronaldo a Luka Modrič. Ten hrá na rovnakom poste ako slovenský mládežnícky reprezentant. 

 

Janovský klub sa predstaví v treťom predkole Európskej ligy 2015/2016: "Od prvého dňa sa chystáme na tento dvojzápas, s blížiacim sa termínom sme čoraz pripravenejší." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona