David Haye pozná meno svojho ďalšieho súpera

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 19:50 • 2 min
David Haye pozná meno svojho ďalšieho súpera

LONDÝN – Britský boxer David Haye sa v druhom súboji po jeho comebacku postaví do ringu proti neznámemu Arnoldovi Gjergjajovi z Kosova. Súboj sa bude konať 21. mája v londýnskej O2 Aréne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný Haye vo svojom prvom zápase v januári knokautoval Marka de Moriho z Austrálie už po 131 sekundách prvého kola. Brit sa do ringu vrátil po 3,5-ročnej absencii, zavinenej zranením ramena.
 

"Od začiatku som hovoril, že chcem pravidelne boxovať a získať naspäť svoju dynamiku," povedal Haye.
 

Boxer tiež uviedol, že 10% peňazí zo vstupného venuje Nickovi Blackwellovi, ktorý je v súčasnej dobe v umelom spánku. Vyšetrenia ukázali, že Blackwell dostal malé krvácanie do mozgu po sobotňajšom zápase strednej váhy proti Chrisovi Eubankovi Jr.
 

Britov súper Gjergjaj doteraz vyhral všetkých 29 zápasov, avšak iba jediný z nich sa konal mimo Švajčiarska, kde 31-ročný boxer ťažkej váhy žije.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona