David Hasselhoff s hviezdami 80. a 90. rokov rozkrútia veľkú šou na Slovakia ringu

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 10:30 • 2 min
David Hasselhoff s hviezdami 80. a 90. rokov rozkrútia veľkú šou na Slovakia ringu

ORECHOVÁ POTÔŇ - Acceleration je medzinárodný pretekársky a hudobný festival, ktorý spája vrcholové pretekanie s prvotriednou hudobnou zábavou. V roku 2014 Acceleration zamieri na 10 rôznych okruhov po celej Európe vrátane Slovenska. Hostiteľom podujatia je hollywoodsky herec David Hasselhof a v nabitom programe vystúpia zvučné mená tanečnej hudby 80. a 90. rokov.

slovakia

left justify in out

Preteky automobilov a oslava osemdesiatych a deväťdesiatych rokov. Aj tak sa dá stručne charakterizovať veľkolepá šou, ktorá zavíta už tento víkend na slovenský pretekársky okruh v Orechovej Potôni. Celým programom bude návštevníkov sprevádzať legendárny americký herec a šoumen David Hasselhoff.

 

David Hasselhoff, prezývaný The Hoff, je americký herec, spevák, producent a podnikateľ, ktorého asi najviac preslávili role Michaela Knighta v populárnom seriáli Knight Rider a plavčíka Mitcha Buchannona v seriáli Baywatch. Na prelome 80. a 90. rokov rozbehol dokonca aj kariéru speváka.

 

„The Hoff“ ako symbol svojej éry uvedie na pódium zvučné mená tanečnej hudby, ktoré rezonovali v rádiách a na diskotékach v 90. rokoch. Medzi pozvanými umelcami sú také mená ako holandské duo 2UNLIMITED (hity No Limit, Tribal Dance, Get Ready For This), Venga Boys (Up and Down), nemecký DJ Sash! (Encore Une Fois, Ecuador, La Primavera), Twenty4Seven (Slave to the Music, Are You Dreaming), Turbo B zo skupiny Snap! (Rhythm is a Dancer, The Power), britskí speváci Samantha Fox a Rick Astley, či slovenský MADUAR. Popri týchto menách vystúpia na Slovakia Ringu v sobotu aj ďalší DJi na samostatnom tanečnom pódiu s názvom Acceleration Dance.

 

V rámci motoristického podujatia Formula Acceleration sa v piatok a v sobotu uskutočnia tréningy a kvalifikácie pretekov motocyklov Eurostock 600 a Eurostock 1000 (Alpe Adria Cup). V pretekoch automobilov zaujmú špeciálne závodné autá v Legends Supercupe či netradičné pretekárske vozidlá MW-6 Pickup Series. Exhibične sa slovenským divákom predvedie aj náš úspešný reprezentant vo Formule Acceleration 1 Richard Gonda so svojím monopostom FA1 (Formula Acceleration 1).

 

Hudobná šou začína v piatok o 18:00 a hlavný 3.5 hodinový program odštartuje David Hasselhoff o 20:30. Sobotňajší Acceleration Dance so známymi DJmi začína o 16:00 a končí o polnoci. V nedeľu podujatie vyvrcholí pretekmi a spirevodnými podujatiami v Paddocku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies