David Hasselhoff by na budúci rok mal zabávať pasažierov výletnej lode

NETKY.SK • 27 August 2016, 08:23 • 2 min
David Hasselhoff by na budúci rok mal zabávať pasažierov výletnej lode

SALZBURG - Predstaviteľ hlavných hrdinov kedysi vysoko sledovaných televíznych seriálov Knight Rider a Pobrežná hliadka (Baywatch), americký herec a spevák David Hasselhoff (64) by na budúci rok mal takmer týždeň zabávať pasažierov výletnej lode, ktorá začiatkom novembra 2017 vypláva z prístavu talianskeho mesta Savona a vydá sa do západnej časti Stredomoria.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z dnešného vyjadrenia hovorkyne salzburskej cestovnej kancelárie Geo Reisen, ktoré sprostredkovala tlačová agentúra DPA.


Hasselhoff, ktorý by mal zostať na palube plavidla počas celej šesťdňovej plavby, by tam mal vystúpiť aj s koncertom, pripravené sú aj stretnutia s jeho fanúšikmi a autogramiáda.


Umelec, ktorého popularita po problémoch v súkromí, ale aj v súvislosti so závislosťou na alkohole, výrazne poklesla, patril v čase vysielania spomínaných seriálov medzi najväčšie televízne hviezdy.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona