David Guetta zverejnil VIDEO k piesni Hey Mama

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 15:10 • 2 min
David Guetta zverejnil VIDEO k piesni Hey Mama

LOS ANGELES - Francúzsky dídžej a producent David Guetta zverejnil videoklip k piesni Hey Mama. Muzikant si v novinke užíva chvíle na púšti napríklad jazdou na štvorkolke, pričom spoločnosť mu robia aj ďalší ľudia v špeciálne upravenom autobuse či na motorkách.

slovakia

left justify in out

V klipe sa objavili aj producent Afrojack alebo v podobe hologramu aj rapperka a speváčka Nicki Minaj. O réžiu sa postarala Hannah Lux Davis. Skladba Hey Mama pochádza z albumu Listen, ktorý 47-ročný Guetta vydal vlani v novembri. Nahrávka obsahuje aj single Lovers On The Sun, Dangerous a What I Did For Love.

 

 

David Guetta má okrem spomínanej štúdiovky na konte ďalších päť albumov. Prvý počin Just A Little More Love uviedol na trh v roku 2002. O dva roky neskôr vydal album Guetta Blaster, z ktorého pochádzajú single Money či Stay. V roku 2007 mu vyšla tretia nahrávka s názvom Pop Life. Z albumu pochádza aj singel Love Is Gone (feat. Chris Willis), ktorý sa umiestnil na deviatej priečke v britskom singlovom rebríčku. Štvrtá štúdiovka One Love (2009) a tiež piata s názvom Nothing but the Beat (2011) sa dostali na 2. priečku britského albumového rebríčka. Hudobník sa 5. júna predstaví v pražskej O2 aréne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies