David Guetta zverejnil klip ku skladbe Lovers On The Sun

NETKY.SK • 13 August 2014, 14:39 • 2 min
David Guetta zverejnil klip ku skladbe Lovers On The Sun

FRANCÚZSKO - Francúzsky DJ a producent David Guetta zverejnil videoklip k piesni Lovers On The Sun. Video sa tematicky viaže k Divokému západu.

slovakia

left justify in out

Objavujú sa v ňom Indiáni i pištoľníci, ktorým šéfuje americký herec Ray Liotta, známy napríklad z kriminálnej drámy Mafiáni (1990) alebo akčného sci-fi Útek z Absolomu (1994).

 

Singel Lovers On The Sun, na ktorom spolupracoval s americkým spevákom Samom Martinom, sprístupnili na stiahnutie už 30. júna. Jedným z producentov nahrávky je aj švédsky dídžej Avicii. 

 

 

Štyridsaťšesťročný David Guetta počas svojej kariéry zatiaľ vydal päť štúdiových albumov. Debutoval v roku 2002 nahrávkou Just a Little More Love. O dva roky neskôr vydal album Guetta Blaster, z ktorého pochádzajú single Money či Stay. V roku 2007 mu vyšla tretia štúdiovka s názvom Pop Life. Z albumu pochádza aj singel Love is Gone, ktorý sa umiestnil na 9. priečke v britskom singlovom rebríčku. Štvrtý album One Love (2009) sa dostal na 2. priečku britského albumového rebríčka. Ostatná štúdiovka Nothing but the Beat mu vyšla v roku 2011. Spolupracovali na nej napríklad aj Lil Wayne, Snoop Dogg, Chris Brown, Jennifer Hudson či Jessie J.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies