David Guetta vystúpi 5. júna v Prahe

NETKY.SK • 24 Február 2015, 14:18 • 2 min
David Guetta vystúpi 5. júna v Prahe

PRAHA - Francúzsky dídžej a producent David Guetta vystúpi 5. júna v pražskej O2 aréne.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný rodák z Paríža sa zastaví v Českej republike v rámci aktuálneho turné k vlaňajšiemu albumu Listen. "Predpredaj vstupeniek na júnový pražský koncert v O2 aréne sa začne vo štvrtok 26. februára, kedy pre najrýchlejších záujemcov tiež spustia dvojdňovú akciu so zľavou 100 korún (v prepočte približne 4 eurá, pozn. SITA) za vstupenku. Od soboty 28. februára bude možné získať vstupenky od 1290 korún (v prepočte 47 eur, pozn. SITA)," potvrdila za usporiadateľskú agentúru Mania Promotion Kateřina Dědková.

 

David Guetta má okrem spomínanej štúdiovky na konte ďalších päť albumov. Prvý počin Just a Little More Love uviedol na trh v roku 2002. O dva roky neskôr vydal album Guetta Blaster, z ktorého pochádzajú single Money či Stay. V roku 2007 mu vyšla tretia nahrávka s názvom Pop Life. Z albumu pochádza aj singel Love is Gone (feat. Chris Willis), ktorý sa umiestnil na 9. priečke v britskom singlovom rebríčku. Štvrtá štúdiovka One Love (2009) a tiež piata s názvom Nothing but the Beat (2011) sa dostali na 2. priečku britského albumového rebríčka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona