David Guetta sa podieľa na svetovej verzii skladby Imagine

NETKY.SK • 21 November 2014, 11:45 • 2 min
David Guetta sa podieľa na svetovej verzii skladby Imagine

LOS ANGELES - Francúzsky dídžej a producent David Guetta spolupracuje na svetovej coververzii skladby Imagine Johna Lennona.

slovakia

left justify in out

Na projekte s názvom #Imagine, ktorý pripravil UNICEF v rámci osláv 25. výročia prijatia Dohovoru o právach dieťaťa, sa môžu podieľať aj ľudia z celého sveta prostredníctvom aplikácie TouchCast pre iPhony a iPady. Viac informácií o aplikácii je dostupných na webstránke itunes.apple.com.

 

Záujemcovia a záujemkyne môžu nahrať vlastnú verziu skladby Imagine spolu s videom. O finálnu verziu piesne, v ktorej bude možné počuť aj osobnosti ako Katy Perry, Nicole Scherzinger, Idris Elba, Will.i.am, Courteney Cox, Rumer Willis, Angélique Kidjo, Craig David, David Arquette, Eric Christian Olsen, Seth Green, Butch Vig a množstvo ďalších, sa postará spomínaný Guetta. "Naozaj ma veľmi teší, že môžem spolupracovať s UNICEF na tomto novom neuveriteľnom projekte. Naša svetová verzia Imagine bude ako žiadna iná. Som hrdý, že sa na tom môžem podieľať. Musíme dať svetu vedieť, že záleží na každom hlase a tiež na každom dieťati," uviedol 47-ročný rodák z Paríža, ktorý má na konte množstvo hitov. Skladbu spolu s interaktívnym videom by mali zverejniť 31. decembra. 

 

Na kampani sa podieľa aj Yoko Ono, ktorá bola manželkou už zosnulého člena legendárnej kapely The Beatles Johna Lennona. "Sen, ktorý snívaš sám, môže byť len snom, ale ak o niečom snívajú dvaja ľudia spolu, je to realita," vyhlásila 81-ročná umelkyňa na margo kampane. 

 

Peniaze z charitatívneho projektu použije UNICEF na pomoc v 150 krajinách. "Projekt #Imagine dáva ľuďom z celého sveta možnosť pridať sa k celosvetovému hnutiu určenému deťom, môžu sa podeliť o ich myšlienky, vízie, a v neposlednom rade sa môžu podeliť o hlas a podporiť tak práva každého dieťaťa a to hocikde," povedal za UNICEF Anthony Lake. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona