David Gray a LeAnn Rimes zverejnili duet Snow in Vegas

NETKY.SK • 15 Január 2015, 16:24 • 2 min
David Gray a LeAnn Rimes zverejnili duet Snow in Vegas

LONDÝN - Britský hudobník David Gray a americká speváčka LeAnn Rimes zverejnili duet Snow in Vegas. Pôvodná verzia skladby, ktorú naspieval len 46-ročný Gray, sa nachádza na jeho albume Mutineers (2014).

slovakia

left justify in out

Rodák z anglického mesta Sale sa rozhodol osloviť kolegyňu po tom, ako sa stretli počas jeho severoamerického turné. "To dievča vie naozaj spievať. Každý si LeAnn pamätá ako to dieťa, ktoré si pred mnohými rokmi pripísalo na konto všetky tie obrovské hity. Ale zdá sa, že veľa ľudí zabúda, aký má úžasný hlas. Hlas, ktorý za tie roky ešte zosilnel," uviedol muzikant na adresu LeAnn Rimes, ktorej sa naspievaním duetu splnil sen. "Keď ma David pozval, aby som zaspievala v skladbe Snow in Vegas, splnil sa mi sen. David je inšpiratívny hudobník, spevák, skladateľ a interpret, ktorý narába so slovami a melódiou tak, ako nikto iný," uviedla 32-ročná rodáčka z Jacksonu v Mississippi a dodala, že je Grayovou veľkou fanúšičkou. 

 

 

David Gray sa pohybuje na hudobnej scéne od roku 1992. Debutový album A Century Ends vydal v apríli 1993 a nadviazal naň počinmi Flesh (1994) a Sell, Sell, Sell (1996). Preraziť sa mu podarilo až vďaka štvrtej nahrávke White Ladder (1998), s ktorou po prvý raz dobyl UK Chart. Vydal aj albumy Lost Songs 95-98 (2001), A New Day at Midnight (2002), Life in Slow Motion (2005), Draw the Line (2009), Foundling (2010) alebo spomínaný Mutineers. Medzi jeho úspešné single patria napríklad This Year's Love, Babylon, Be Mine či The One I Love. 

 

Margaret LeAnn Rimes Cibrian, známa ako LeAnn Rimes, zbierala skúsenosti so spievaním už od detstva. Prerazila debutovou štúdiovkou Blue (1996). Zatiaľ posledný album Spitfire vydala predvlani. Na konte má hity ako How Do I Live, I Need You, Can't Fight the Moonlight, Life Goes On. Držiteľka dvoch cien Grammy tiež napísala dva romány a dve knihy pre deti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies