David Fincher nakrúti komédiu Living On Video

NETKY.SK • 22 December 2014, 18:32 • 2 min
David Fincher nakrúti komédiu Living On Video

USA - Americký režisér David Fincher nakrúti 30-minútovú komédiu s názvom Living On Video.

slovakia

left justify in out

Projekt televízie HBO sa bude sústrediť okolo Bobbyho, ktorý cestuje do Hollywoodu so snom, že nakrúti sci-fi film. Napokon sa zamestná vo firme vyrábajúcej hudobné videoklipy. Tvorcovia príbeh komédie zasadia do Los Angeles v roku 1983 a priblížia obdobie, keď videoklipy ako nový žáner začali získavať popularitu. O scenár sa postarali Rich Wilkes a Bob Stevenson. Hoci televízia HBO ešte oficiálne nedala súhlas na nakrúcanie, tvorcovia údajne už hľadajú protagonistov. Okrem toho by Fincher mal pre HBO nakrútiť drámu Utopia a snímku Shakedown.

 

David Andrew Leo Fincher sa narodil 28. augusta 1962. Ako režisér sa podpísal pod snímky ako napríklad Sedem (1996), Hra (1998), Klub bitkárov (2000), Úkryt (2002), Zodiac (2007), Podivuhodný prípad Benjamina Buttona (2009), Sociálna sieť (2010) alebo Muži, ktorí nenávidia ženy (2011). Na konte má napríklad Zlatý glóbus alebo cenu BAFTA a dva razy ho nominovali na Oscara. Nakrúcal tiež videoklipy pre interpretov ako napríklad Madonna, The Rolling Stones, Justin Timberlake, Michael Jackson či Paula Abdul. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies