David Beckham v Mexiku?

NETKY.SK • 10 November 2011, 09:04 • 2 min
David Beckham v Mexiku?

David Beckham v Mexiku? Futbal LOS ANGELES - Mexický tím Club Tijuana (celý názov Club Tijuana Xoloitzcuintles de Caliente) začal lanáriť Davida Beckhama veľmi ambicióznou ponukou, ktorá sa ťažko odmieta.

slovakia

left justify in out

imgLOS ANGELES - Mexický tím Club Tijuana (celý názov Club Tijuana Xoloitzcuintles de Caliente) začal lanáriť Davida Beckhama veľmi ambicióznou ponukou, ktorá sa ťažko odmieta. Za Beckhamov podpis na zmluve ponúkajú astronomických 1 milión libier mesačne.

Keďže Beckham záujem o vysťahovanie sa aj s jeho rodinou zo Spojených štátov, tak práve mexický klub z Tijuany spozornel.

dúfajú, že okrem výplaty 1 milión libier za mesiac,
nalákajú záložníka aj na súkromné ​​lietadlo, ktoré by bolo súčasťou balíka a Beckham by ho mohol využívať na lietanie na zápas a zo zápasu.

Záujem má aj mega-bohatý francúzsky klub Paríž Saint-Germain, ktorý je favoritom na získanie služieb 36 ročného záložníka, ktorý bude voľným hráčom po tom, čo Los Angeles Galaxy 20. novembra odohrá finále MLS Cup proti Dynamo Houston.

Bude zaujímavé sledovať ako to celé nakoniec dopadne, keďže David Beckham nedávno vyhlásil, že jeho ďalšia zmluva bude podpísaná čisto z futbalových dôvodov a nie ako marketingový ťah módnej ikony a značky. Los Angeles Galaxy si chcú svojho záložníka udržať, ale vo všeobecnosti sa očakáva, že sa vráti do Európy do Paríža St Germain alebo Tottenhamu Hotspurs, ktorí sa takisto snažia o jeho podpis na zmluve.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies