David Beckham si chce zahrať v klipe Noela Gallaghera

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 16:04 • 2 min
David Beckham si chce zahrať v klipe Noela Gallaghera

LONDÝN - Bývalý anglický futbalista David Beckham by si rád zahral vo videoklipe britského hudobníka Noela Gallaghera. Tridsaťdeväťročný športovec a líder formácie Noel Gallagher's High Flying Birds sa stretli v televíznej relácii The Graham Norton Show, kde sa moderátor muzikanta spýtal, prečo nakrúca videoklipy, keď to nemá rád.

slovakia

left justify in out

"To je otázka, pýtal som sa na to manažmentu už veľakrát. Nenávidím ich," odpovedal Gallagher a vzápätí sa Beckhama spýtal, či by chcel účinkovať v jeho novom klipe. "Veľmi rád, vždy som bol veľkým fanúšikom. Pamätám si, že keď som hrával za Anglicko, Noel bol na jednom zápase. Išiel som za ním a potriasli sme si rukami, takže, samozrejme, budem v jednom z tvojich videoklipov," povedal manžel módnej návrhárky, modelky a speváčky Victorie Beckham.

 

Noel Gallagher pôsobil od roku 1991 v kapele Oasis. S formáciou vydal albumy Definitely Maybe (1994), (What's The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008). Činnosť skupiny však už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi Noelom a jeho bratom, spevákom Liamom, ktoré napokon v auguste 2009 viedli k jej rozpadu. Noel neskôr založil kapelu Noel Gallagher's High Flying Birds, s ktorou vydal v roku 2011 prvú, eponymnú štúdiovku. Z albumu, ktorý dobyl UK Chart, pochádzajú single The Death Of You And Me, AKA... What A Life!, If I Had A Gun..., Dream On a Everybody's On The Run. Formácia má na konte aj novinku Chasing Yesterday (2015). Hudobník nedávno prezradil, že už je takmer v polovici nahrávania tretej štúdiovky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies