David Beckham: Prvým trénerom Miami by mal byť Roberto Carlos

NETKY.SK • 26 Marec 2016, 18:22 • 2 min
David Beckham: Prvým trénerom Miami by mal byť Roberto Carlos

MIAMI – Bývalá ikona svetového futbalu David Beckham má jasno v tom, kto by mal byť trénerom jeho tímu Miami FC.

slovakia

left justify in out

Historicky prvým trénerom Miami by sa mal stať Beckhamov bývalý spoluhráč z Realu Madrid, Roberto Carlos. Angličan si myslí, že Carlos je tým správnym človekom vďaka svojím skúsenostiam a jeho profilu, ktoré by mali byť rozhodujúcim faktorom pri budovaní fanúšikovskej základne nového klubu americkej MLS.

Tím Miami by mal účinkovať v MLS od sezóny 2018, avšak Beckham ešte predtým musí poskladať kompletný káder. Prvým by však podľa jeho slov mal byť charizmatický tréner.

 

Roberto Carlos v súčasnosti vedie tím indickej Super League Delhi Dynamo, keď predtým už trénoval aj Anži Machačkalu, Sivaspor, Belediyespor či Al-Arabi. Nedávne správy hovorili o tom, že by ho chcel mať po svojom boku aj tréner Realu Madrid Zinedine Zidane.

Carlos bol jedným z najlepších ľavých obrancov v histórii futbalu, ktorý mal v nohách supervýbušný dynamit. Brazílčanov príchod do Miami by mal osloviť početnú hispánsku komunitu a určite by bol hrdinom pre 44.000 krajanov žijúcich na Floride.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies