David Beckham posilní Paríž St. Germain, tvrdí dobre informovaný zdroj

NETKY.SK • 31 Január 2013, 12:56 • 2 min
David Beckham posilní Paríž St. Germain, tvrdí dobre informovaný zdroj

David Beckham posilní Paríž St. Germain, tvrdí dobre informovaný zdroj - Futbal Anglický futbalista David Beckham sa stane novou posilou lídra francúzskej ligy Paríž St.

slovakia

left justify in out

img

Anglický futbalista David Beckham sa stane novou posilou lídra francúzskej ligy Paríž St. Germain. Agentúre AP to prezradil dobre informovaný zdroj s tým, že skúsený stredopoliar mal už vo štvrtok v Paríži absolvovať lekársku prehliadku.

Zdroj agentúry AP žiadal zostať v anonymite, kým dohoda hráča s klubom nebude oficiálne potvrdená. Informáciu o Beckhamovom angažovaní zo strany PSG neskôr potvrdili aj britské televízne stanice Sky Sports News a BBC.

"David Beckham je na ceste do Francúzska, aby skompletizoval formality svojho prestupu do Paríž St. Germain," uviedla v reportáži BBC s tým, že bývalého hráča Manchestru United, Realu Madrid, AC Miláno a LA Galaxy by mali oficiálne predstaviť ako novú posilu už na štvrtkovej tlačovej konferencii.

Tradičnú predzápasovú tlačovku trénera PSG Carla Ancelottiho vo štvrtok vedenie klubu zrušilo a nahradilo ju večerným stretnutím športového riaditeľa Leonarda a prezidenta Nassera al-Khelaifiho so zástupcami médií.

Tridsaťsedemročný Beckham v decembri ukončil šesťročné pôsobenie v tíme americkej profiligy MLS Los Angeles Galaxy a odvtedy zvažoval ponuky klubov z celého sveta. Bývalý kapitán anglickej reprezentácie si udržiaval formu aj na tréningoch Arsenalu Londýn.

Katarskí majitelia PSG v uplynulom období vložili do nákupu nových hráčov nemalé finančné prostriedky a do klubu priviedli okrem iných aj Zlatana Ibrahimoviča, Thiaga Silvu, či Javiera Pastoreho.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies