David Beckham môže stavať! Odklepli mu pôdu pod štadión v Miami

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 11:11 • 2 min
David Beckham môže stavať! Odklepli mu pôdu pod štadión v Miami

MIAMI - David Beckham je opäť o niečo bližšie k dovŕšeniu svojho projektu s rozšírením severoamerickej futbalovej súťaže Major Soccer League (MLS) o klub v Miami.

slovakia

left justify in out

Komisia okresu Miami-Dade pomerom hlasov 9:4 odsúhlasila predaj 3 akrov (1,21 hektára) pôdy, ktorá chýbala k začiatku stavby 25--tisícového štadióna. Niekdajší kapitán anglickej reprezentácie a Manchestru United sa už štyri roky usiluje postaviť na nohy novú organizáciu pre MLS, kde zanechal stopu svojím pôsobením v Los Angeles Galaxy.

"Miami je pripravené. Mesto aj okres podnikli nevyhnutné kroky na to, aby sme mohli o našom osude rozhodnúť sami, teraz je na nás, aby sme získali finančné zdroje a postavili štadión svetovej triedy pre MLS," vyhlásil člen skupiny okolo Beckhama Tim Leiweke. Investori za odklepnutý pozemok zaplatia 9 miliónov amerických dolárov, predchádzajúcich 6 akrov (2,43 ha) ich stálo 19 miliónov USD. Štadión chcú uviesť do prevádzky v roku 2020.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona