VIDEO David Beckham daroval sedemčlennej rodine $100.000

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 19:42 • 2 min
VIDEO David Beckham daroval sedemčlennej rodine $100.000

LOS ANGELES – Charizmatického Davida Beckhama pozná asi celý svet, nielen futbaloví fanúšikovia. Keď už si myslíte, že svet ho nemôže milovať viac, tak urobí niečo úžasné...

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč Manchestru United a Realu Madrid navštívil v rámci amerického televízneho programu "Knock Knock Live" jednu kalifornskú rodinu, aby im uľahčil život.

 

David odovzdal prekvapenej rodine sedem nových iPhonov s predplateným paušálom na 10 rokov, avšak to hlavné prekvapenie ich ešte len čakalo. Rodina dostala šek na 100.000 dolárov, ktorý im zmení životy.

Celá rodina Gonzalezových bola dojatá k slzám a nevedeli nájsť slová, ktoré by charizmatickému Angličanovi vyjadrili ich vďaku. Následne si David za domom zahral s deťmi futbal a splnil tejto rodine sen, ktorí určite majú milióny ďalších ľudí na svete.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies