David Beckham chce ešte dve deti, Victoriu to desí

NETKY.SK • 2 Jún 2012, 21:26 • 2 min
David Beckham chce ešte dve deti, Victoriu to desí

David Beckham chce ešte dve deti, Victoriu to desí - Celebrity Britský futbalista David Beckham by chcel mať ešte dve deti. Jeho manželka Victoria nie je z tohto nápadu príliš nadšená.

slovakia

left justify in out

img

Britský futbalista David Beckham by chcel mať ešte dve deti. Jeho manželka Victoria nie je z tohto nápadu príliš nadšená. "Sme šťastní, že máme štyri zdravé deti. Bolo by úžasné, keby sme mali ešte jedno alebo dve, hoci predstava dvoch detí Victoriu desí. Teraz si naše deti užívame a budeme v tom pokračovať. Možno sa rozhodneme mať v budúcnosti ešte dve, ktovie," uviedol otec 13-ročného Brooklyna, deväťročného Romea, sedemročného Cruza a desaťmesačnej Harper. Z vytúženého dievčatka majú obaja rodičia veľkú radosť. "S tromi chlapcami je v dome aj množstvo energie. Sú neustále v pohybe, odkedy sa zobudia až do chvíle, keď idú spať. Harper je úplne iná, je pokojná a ženská. A to je pre mňa tá najväčšia vec. Všetko na nej je ženské, vždy som v úžase, keď ju obliekam. Vždy si pomyslím, 'Ó bože, my máme malé dievčatko'," prezradil 37-ročný športovec. David a Victoria, ktorá sa preslávila ako členka skupiny Spice Girls, sa zosobášil v roku 1999 po dvojročnom vzťahu. Prvé dieťa sa im narodilo v ten istý rok.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies