Dave Lombardo sa pripojí ku kapele Misfits

NETKY.SK • 30 August 2016, 11:48 • 2 min
Dave Lombardo sa pripojí ku kapele Misfits

LOS ANGELES - Niekdajší bubeník americkej kapely Slayer Dave Lombardo sa pridá k formácii Misfits. Päťdesiatjedenročný muzikant tak urobí 4. septembra v Denveri na podujatí Riot Fest and Rodeo a 18. septembra v Chicagu na Riot Fest and Carnival.

slovakia

left justify in out

Na pódiu sa okrem bubeníka predstavia aj basgitarista Jerry Only, gitarista Doyle Wolfgang von Frankenstein a spevák Glenn Danzig, ktorý z formácie odišiel v roku 1983.


"Pripojiť sa ku kapele počas týchto veľkých koncertov bolo jednoduché rozhodnutie. Bola pre mňa veľká česť, keď ma o to požiadali a som neskutočne šťastný, že si s nimi môžem zahrať," uviedol Lombardo v rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone. "Dave je jeden z najlepších bubeníkov a nemôžem sa dočkať, až všetci uvidia, ako počas týchto špeciálnych koncertov s nami zahrá skladby od Misfits," vyjadril sa Danzig.


Kapela Misfits, ktorá vydala tento rok EP nahrávku Friday the 13th, informovala o spomínaných dvoch špeciálnych koncertoch v máji. Formácia, ktorá sa označila ako The Original Misfits, zatiaľ neprezradila, či plánuje aj ďalšie vystúpenia v tejto zostave.


Dave Lombardo sa narodil na Kube. S kapelou Slayer nahral albumy ako Show No Mercy (1983), Hell Awaits (1985), Reign in Blood (1986), South of Heaven (1988), Seasons in the Abyss (1990), Christ Illusion (2006) a World Painted Blood (2009).Slayer opustil v roku 2013. V súčasnosti pôsobí v skupinách Grip Inc., Fantômas alebo Suicidal Tendencies.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona