Dave Haywood z kapely Lady Antebellum sa stal otcom

NETKY.SK • 9 September 2014, 10:00 • 2 min
Dave Haywood z kapely Lady Antebellum sa stal otcom

BRATISLAVA - Člen americkej country skupiny Lady Antebellum Dave Haywood sa stal otcom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný hudobník privítal spolu s manželkou Kelli Cashiola Haywood v nedeľu 7. septembra syna, ktorému dali meno Cash Van Haywood. Chlapček vážil po narodení 3175 gramov a meral 48 centimetrov.

Radostnú novinku zverejnili na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter prostredníctvom profilu kapely Lady Antebellum. "Sme veľmi šťastní, že už máme medzi sebou malého zdravého chlapčeka. Cash Van Haywood sa narodil včera v noci. Matka a otec sa majú výborne a nemôžu byť šťastnejší," napísali. 

Informáciu pre americký týždenník Us Weekly potvrdili hudobníkovi zástupcovia, ktorí tiež prezradili, ako rodičia vyberali meno pre svoje prvé dieťa. "Cash pochádza z Kellinho rodného priezviska Cashiola a Van je meno Daveovho otca," uviedli. 

 

Dvojica spolu začala chodiť začiatkom roka 2011 po tom, ako boli viac než päť rokov kamaráti. V decembri 2011 sa zasnúbili a v apríli nasledujúceho roka sa v Nashville zosobášili. O tehotenstve informovali tento rok v apríli, pričom prezradili aj pohlavie potomka. 

 

Dave Haywood sa stal známym vďaka pôsobeniu v spomínanej kapele Lady Antebellum, ktorá vznikla v roku 2006 a pôsobia v nej aj Hillary Scott a Charles Kelley. Prvý, eponymný album vydali v apríli 2008. Po ňom nasledovali štúdiovky Need You Now (2010), Own The Night (2011), On This Winter's Night (2012) a Golden (2013). S poslednými troma menovanými sa im podarilo dobyť americký rebríček Billboard 200. Medzi ich najznámejšie skladby patria I Run To You, Need You Now, American Honey, Just A Kiss či Downtown. Na konte majú sedem cien Grammy. Formácia plánuje 30. septembra vydať album s názvom 747. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona