Dávajte si zajtra pozor na snehové jazyky a záveje

NETKY.SK • 23 December 2018, 15:32 • 2 min
Dávajte si zajtra pozor na snehové jazyky a záveje

BRATISLAVA - Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na pondelok Štedrý deň výstrahu prvého stupňa pred snehovými jazykmi a závejmi, ako aj vetrom na horách.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom na svojej oficiálnej internetovej stránke s tým, že výstraha platí pre Banskobystrický, Žilinský, Trenčiansky, Prešovský a Košický kraj.

Podľa SHMÚ vietor na horách hrozí v okresoch Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Banská Bystrica, Tvrdošín, Brezno či Poprad.

 

Tvorba snehových jazykov alebo závejov by sa mala ojedinele vyskytnúť v okresoch Ilava, Púchov, Považská Bystrica, Bytča, Čadca, Žilina, Kysucké Nové Mesto, Námestovo, Tvrdošín, Martin, Dolný Kubín, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Brezno, Poprad, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Rožňava, Spišská Nová Ves, Gelnica, Levoča, Sabinov, Bardejov, Svidník, Stropkov, Medzilaborce, Humenné, Snina, Sobrance, Michalovce, Trebišov, Košice mesto, Košice okolie a Prešov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies