Dav útočníkov napadol fanúšikov skupiny Radiohead v Istanbule

NETKY.SK • 18 Jún 2016, 15:24 • 2 min
Dav útočníkov napadol fanúšikov skupiny Radiohead v Istanbule

ISTANBUL - Dav 20 útočníkov v tureckom Istanbule napadol palicami a fľašami fanúšikov anglickej rockovej skupiny Radiohead, ktorí sa zišli v obchode s hudobnými nosičmi, kde si chceli vypočuť nový album kapely. Informovali o tom dnes turecké médiá.

slovakia

left justify in out

Súkromná tlačová agentúra Dogan uviedla, že pri piatkovom incidente v obchode s hudobnými nahrávkami Velvet Indieground utrpela zranenia jedna osoba.

 

Predajňa bola dnes dopoludnia zatvorená. Plagáty propagujúce podujatie s počúvaním albumu, vylepené na okolitých múroch, boli roztrhané, napísala svetová agentúra AP.

 

Svedok povedal pre agentúru Dogan, že návštevníci popíjali pivo a rozprávali sa, keď do nich začalo hádzať sklenené fľaše približne 20 mužov.

 

Video zverejnené na internete, údajne zachytávajúce podujatie, obsahovalo domnienku, že útočníkov rozhnevalo, že účastníci akcie popíjali alkohol počas posvätného moslimského mesiaca ramadán.

 

Skupina Radiohead vydala vyhlásenie, v ktorom vyjadrila fanúšikom v Istanbule "lásku a podporu".

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona