Dátum premiéry filmu Toy Story 4 znovu zmenili

NETKY.SK • 27 Október 2016, 17:50 • 2 min
Dátum premiéry filmu Toy Story 4 znovu zmenili

HOLLYWOOD - Spoločnosť Walta Disneyho znova zmenila dátum premiéry štvrtého filmu animovanej série Toy Story.

slovakia

left justify in out

Novinka z dielne štúdia Pixar, ktoré pod spoločnosť patrí, by sa mala do amerických kín dostať až 21. júna 2019. Podľa pôvodných plánov mala snímka debutovať ešte v lete 2017, to však vlani jej tvorcovia zmenili a posunuli dátum premiéry na 15. júna 2018.


Namiesto Toy Story 4 uvedie Disney 15. júna 2018 animovaný film Rodinka úžasných 2. Ten sa mal do kín dostať až o rok neskôr. Anonymné zdroje blízke tvorbe spoločnosti sa pre magazín The Hollywood Reporter vyjadrili, že za zmenou dátumov stojí urýchlená produkcia pokračovania animovaného filmu o rodinke superhrdinov.


Snímku Toy Story 4 budú režírovať Josh Cooley a John Lasseter, ktorý sa podieľal na réžii a scenári predošlých dielov série. Obľúbené postavičky opäť nahovoria Tom Hanks, Joan Cusack a Tim Allen. Scenár majú napísať Rashida Jones a Will McCormack.


Spoločnosť Walta Disneyho o pokračovaní Rodinky úžasných (2004) zatiaľ veľa detailov nezverejnila. Okrem dátumu premiéry je len známe, že sa o réžiu snímky opäť postará Brad Bird. Ten si za prvý film o Parrovcoch - superhrdinoch v utajení, odniesol Oscara za najlepší animovaný film.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies