Dateová-Krummová nie je Navrátilová, OH 2020 v Tokiu vylúčila

NETKY.SK • 23 September 2013, 15:14 • 2 min
Dateová-Krummová nie je Navrátilová, OH 2020 v Tokiu vylúčila

TOKIO - Nestarnúca japonská tenistka Kimiko Dateová-Krummová vie, kde sú jej hranice. Nedokáže si predstaviť, že by štartovala na olympijských hrách 2020 v Tokiu.

slovakia

left justify in out

"Prosím? To už budem mať päťdesiat rokov. Nie som Martina Navrátilová. Či tomu dávam aspoň jedno percento? Dobre, na 99,9999 percenta nebudem hrať na olympijských hrách, ale to iba preto, lebo nikdy nehovorím, že je niečo na sto percent," so širokým úsmevom reagovala na podpichovanie novinárov od najbližšej soboty už 43-ročná (nar. 28. septembra 1970 - pozn.) tenistka. V pondelok v 1. kole na turnaji WTA Toray Pan Pacific Open v Tokiu uštvala ďalšiu z mladších súperiek. Tridsaťjedenročná kvalifikantka Anastasia Rodionovová za stavu 2:6, 1:4 odstúpila pre natiahnutie brušného svalstva. V druhom kole narazí domáca veteránka na ďalšiu Austrálčanku Samanthu Stosurovú nasadenú ako dvanástu. "Stosurová je veľká a silná hráčka. Nezbláznim sa, uvidím, čo ešte dokážem vyžmýkať zo svojho starého tela," s nadhľadom vyhlásila Dateová-Krummová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies