Dáša Mamba Šarközyová sa na Vianoce vždy dôkladne pripravuje

NETKY.SK • 25 December 2015, 14:29 • 2 min
Dáša Mamba Šarközyová sa na Vianoce vždy dôkladne pripravuje

BRATISLAVA - Slovenská muzikálová speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová sa dôsledne pripravuje na každé Vianoce.

slovakia

left justify in out

„Ja som taká chodiaca tradícia, veľká klasička, frajer sa mi už minule smial, lebo on napríklad pomaly ani nevie, že má narodeniny či meniny a je skôr taký, že však čo, nepotrebujem oslavu a ja zas naopak potrebujem sláviť úplne všetko, všetkému potrebujem dať ten krásny deň, ja sa úprimne teším, že môžem deň venovať niečomu krásnemu, preto je pre mňa každý jeden sviatok sviatkom a Vianoce sú fakt veľký sviatok, ja som cez Vianoce ako úplné decko, potrebujem mať navarené, napečené, potrebujem mať obrovský stromček, čím väčší, tým lepší, veľa svetiel, veľa ozdôb, veľa zbytočností, vysvietený celý byt. Tento rok som mala nutkanie postaviť si stromček už v novembri, no ľudia by na mňa asi pozerali, že som šibnutá, tak som vydržala do prvého decembra,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA známa interpretka.


Najviac pre ňu vraj znamená stretnutie s rodinou a obdarúvanie tých, na ktorých jej záleží. „Vianoce sú pre mňa fakt niečo veľké, no ide mi hlavne o stretnutie s rodinou, o tú lásku a darčeky, ja milujem darčeky, ale nie dostávať, ja ich milujem dávať, pre mňa je to tak krásne a nie je to o materializme, ale o tom plniť si sny. Naozaj treba toho partnera počúvať po celý rok treba a zafixovať si, čo kedy hovoril, že by po tom túžil, zapamätať si to a pod stromček mu to potom dať. Môže to byť aj dvojeurová šálka, hlavne že to tomu človeku spraví radosť, lebo po nej fakt túžil. Ide o ten pocit a ten je pre mňa najviac, vyslovene prekvapovať tých ľudí a vyčarovávať im úsmev na tvári. Pre mňa sú Vianoce radosť,“ uviedla mladá speváčka, ktorá sa zároveň nedokáže cez sviatky nabažiť vianočných rozprávok. „Ja milujem rozprávky, normálne neviem koľko dní vkuse sedím pri telke, pozerám to raz za radom a dávam s nimi hlášky, to je také smiešne,“ podotkla tmavovláska. „Minulý rok mi síce frajer znechutil Mrázika, až som bola zdesená, že som ho zrazu videla tými dospelými očami, bála som sa, že už ho nikdy nebudem vidieť ako predtým, no sľúbila som si, že tento rok si ho pozriem zas a teším sa naňho. Najradšej mám ale Tri oriešky pre Popolušku, pri tom plačem, len čo začujem tú úvodnú zvučku, ona je stelesnením tej krásnej nežnej princeznej. A milujem aj Perinbabu. Na všetky tieto rozprávky som naučená z detstva, takže to pozerám každý rok a dúfam, že to nikdy nezmizne,“ uzavrela Mamba.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona