Darujte pod stromček niečo nezvyčajné

NETKY.SK • 11 December 2014, 11:00 • 2 min
Darujte pod stromček niečo nezvyčajné

BRATISLAVA - Vianoce sa blížia veľkou rýchlosťou a veľa z nás premýšľa, čím obdarovať svojich najbližších. Možností je nekonečne veľa, tak prečo zase skončiť pri ponožkách a nočnej košeli, o ktoré nikto nestojí? Využite naše nápady.

slovakia

left justify in out

Darujte zážitok

Poukazy na rôzne pobyty už nie sú ničím novým. No aj napriek tomu sa stále ich ponuka rozširuje. Okrem klasickej dovolenky môžete tiež napríklad vybrať plavbu loďou, zoskok padákom, pivné kúpele či gurmánske zážitky...

 

Darujte vzdelanie

Rovnako tak je možné člena rodiny či priateľa obdarovať vzdelávacím kurzom. Načúvajte ich prianiam a uvidíte, že si z bohatej ponuky rôznych inštitúcií vyberiete. Nemusíte hneď ísť o výučbu cudzieho jazyka. Niekoho poteší napríklad aj kurz varenia s odborníkom, kurz kreatívneho tvorenia alebo trénovanie pamäti.

 

Darujte krásu

Návštevu kaderníctva, masáž, kozmetické ošterenie pleti a ďalšie formy rozmaznávania a relaxu je tiež možné darovať niekomu blízkemu ako vianočný dar.

 

Darujte pekné prostredie

Okrem rôznych doplnkov do domácností je tiež možné darovať nejakú službu. Čo tak komfortná upratovacia firma? Tento darček je vhodný najmä pre zaneprázdnených ľudí, ktorým moc času na upratovanie nezostáva.

 

Darujte seba

Pri tom všetkom nakupovaní a plánovaní však nezabúdajte na to najdôležitejšie. Tým najcennejším, čo môžete druhým ponúknuť je vaša spoločnosť. Čas a pozornosť nejde nahradiť žiadnym darčekom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies