Daru Rolins čaká nový súdny proces, odvolali sudkyňu

NETKY.SK • 12 Máj 2012, 05:57 • 2 min
Daru Rolins čaká nový súdny proces, odvolali sudkyňu

Daru Rolins čaká nový súdny proces, odvolali sudkyňu - Celebrity Speváčku Daru Rolins, ktorá je obžalovaná zo spôsobenia smrteľnej nehody, čaká nový súdny proces. Portál iDnes.

slovakia

left justify in out

img

Speváčku Daru Rolins, ktorá je obžalovaná zo spôsobenia smrteľnej nehody, čaká nový súdny proces. Portál iDnes.cz totiž informoval o tom, že pre námietku jej právnika odvolali sudkyňu Zuzanu Zápalkovú, ktorá podľa neho na doterajších pojednávaniach konala zaujato. "Znamená to, že všetky úkony, ktoré táto sudkyňa urobila, sú nepoužiteľné a všetky sa musia urobiť znovu," povedal pre iDnes speváčkin právnik Robert Vladyka. Rolins sa zo situácie podľa jej slov nedokáže tešiť. "Radosť v tejto kauze skutočne nemá miesto. Je to však pocit úľavy, pretože nechcem nič iné, ako nestranný proces," uviedla. "Podľa nás sudkyňa nekoná nestranne. Nepristupuje ku všetkým znalcom rovnako," dodala.

Speváčka svoju vinu od začiatku odmieta so slovami, že len ona vie, čo sa vtedy skutočne stalo. "Ja tu nemôžem vynášať rozsudky, ale naozaj za tú autonehodu necítim vinu. Jediné, čo ma drží nad vodou je to, že viem, že som ju nezavinila. Myslíte si, že keby som cítila vinu, že pre moju chybu zomrel človek, mohla by som pokojne vyliezť na javisko a usmievať sa do kamier?" vysvetlila Rolins, ktorá si uvedomuje, že ju rodina obete nemá rada. "Rodine pozostalého ležím v žalúdku. Nemám právo sa na nich hnevať, to je jasné. Z ľudského hľadiska ich chápem. Musím sa jednoducho zmieriť s tým, že oni za vinníka považujú výhradne a len mňa," dodala.

K zrážke terénneho auta Dary Rolins s motocyklom došlo 10. júla 2010 v pražskom Šáreckom údolí. Šesťdesiattriročný Jindřich Rotrekl sa vracal k svojej rodine z rybačky. Na malej motorke, ktorá nedokáže ísť rýchlejšie ako 40 km/h, sa čelne zrazil s autom, ktoré šoférovala Rolins. Muža okamžite previezli do Ústrednej vojenskej nemocnice, kde však po troch hodinách zomrel.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies