Darmian poprel správy o odchode: V Manchestri som spokojný

NETKY.SK • 11 Január 2016, 12:39 • 2 min
Darmian poprel správy o odchode: V Manchestri som spokojný

MANCHESTER - Taliansky futbalista Matteo Darmian poprel správy britského bulváru o svojom plánovanom odchode z Manchestru United. Talentovaný krajný obranca údajne nie je na severe Anglicka spokojný a vedenie klubu mal požiadať o odchod na hosťovanie do Juventusu Turín.

slovakia

left justify in out

"Nič z toho nie je pravda. Som tu šťastný. Jediné, čo chcem, je ignorovať dohady a sústrediť sa na svoju kariéru v Manchestri. Myslím si, že moje napredovanie vidí aj tréner a keď mi dá šancu, vždy sa ju snažím využiť na sto percent a pomôcť tímu," uviedol 26-ročný bek. Darmian prestúpil na Old Trafford vlani v júli za 15 miliónov eur z FC Turín. V úvode aktuálnej sezóny podávali solídne výkony, ale koncom roka išla jeho forma dole.

 

United v sobotu dosiahli v FA Cupe vydreté víťazstvo 1:0 proti treťoligistovi zo Sheffieldu a prvýkrát od novembra tak triumfovali v dvoch dueloch za sebou. Darmian verí, že jeho tím natiahne minisériu úspechov aj v utorok na pôde Newcastlu United. "Musíme pokračovať tak, ako sme začali nový rok. Zdolali sme Swansea City, postúpili ďalej v FA Cupe. Výhry zvyšujú naše sebavedomie," dodal Darmian.

 

Manchestru United patrí v tabuľke Premier League aktuálne piata priečka, na vedúci londýnsky Arsenal strácajú zverenci kouča Louisa van Gaala deväť bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona