Dark Horse Entertainment plánuje nakrútiť film o Emily the Strange

NETKY.SK • 7 December 2016, 14:27 • 2 min
Dark Horse Entertainment plánuje nakrútiť film o Emily the Strange

HOLYYWOOD - Populárna komiksová postavička Emily the Strange sa zrejme dočká filmového spracovania. Snímku o dievčati so svojským temným štýlom a čiernymi mačkami, ktorú vytvoril skejtborder Rob Reger, plánuje spoločnosť Dark Horse Entertainment.

slovakia

left justify in out

Tá rokuje s Amazon Studios, kde by po podpísaní dohody projekt nakrútili. Spomínaný Reger a Mike Richardson s Keithom Goldbergom z menovaného Dark Horse by sa následne na titule podieľali ako producenti.


Reger nakreslil Emily The Strange na začiatku 90. rokov minulého storočia ako dizajn pre skejtbordy. Po medzinárodnom úspechu sa zvláštna postavička dostala aj na oblečenie, vznikli s ňou rôzne doplnky, hračky, školské potreby, komiksy či knihy. Dark Horse Comics, ku ktorému patrí aj spomínaná spoločnosť Dark Horse Entertainment, začala vydávať komiksy o Emily v roku 2005 a krátko po tom začala spolupracovať s Universal Studios na hranej adaptácii, v ktorej si svojho času mala zahrať Chloë Grace Moretz. O scenár sa zase mala postarať Melissa Wallack, ale projekt nakoniec nevznikol. Verzia u Amazonu, by mala byť údajne v animovanej podobe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona