Dárdai: Duda počas víkendu môže nastúpiť za rezervu

NETKY.SK • 2 November 2016, 12:54 • 2 min
Dárdai: Duda počas víkendu môže nastúpiť za rezervu

BERLÍN 2. novembra (SITA) - Návrat slovenského futbalového reprezentanta v službách popredného nemeckého klubu Hertha Berlín Ondreja Dudu do súťažného kolotoča zápasov je blízko. Duda sa počas uplynulého týždňa zapojil do riadneho tréningového procesu so svojimi spoluhráčmi.

slovakia

left justify in out

"Ak bude všetko v poriadku, počas víkendu by mohol odohrať polčas alebo 60 minút za rezervné mužstvo," povedal tréner Berlínčanov Pál Dárdai pre klubový web, ktorý dodáva, že v prípade naplnenia ideálneho scenára by Duda mohol byť k dispozícii už aj pre Bundesligu po novembrovom asociačnom termíne.

Dvadsaťjedenročný stredopoliar v lete po európskom šampionáte vo Francúzsku zamieril do Berlína z Legie Varšava, jeho plány na prienik do zostavy Herthy pribrzdili problémy v oblasti kolena, pre ktoré doteraz pauzoval. Účastník ME 2016 a strelec prvého slovenského gólu na kontinentálnom šampionáte (do siete Walesu pri prehre 1:2) Duda pôvodne figuroval v nominácii trénera SR Jána Kozáka na blížiaci sa zápas proti Litve (11. 11. v Trnave) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska a prípravný duel proti Rakúsku (15. 11. vo Viedni), napokon však na základe žiadosti Herthy zostane v Berlíne. Herthe patrí po 9. kolách piata priečka v tabuľke, na lídra - mníchovský Bayern - má šesťbodové manko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies