Darcis aj Olivier Rochus budú po operáciách chýbať viacero mesiacov

NETKY.SK • 11 Október 2013, 13:21 • 2 min
Darcis aj Olivier Rochus budú po operáciách chýbať viacero mesiacov

BRUSEL - Belgická tenisová maródka začína nadobúdať epidemický charakter. Po Davidovi Goffinovi, ktorý si zlomil ruku počas prípravy na septembrový daviscupový zápas s Izraelčanmi v Antverpách, budú dlhodobo pauzovať Steve Darcis aj Olivier Rochus. Ďalší popredný hráč z tejto krajiny Xavier Malisse nedávno na challengeri v Monse ukončil svoju kariéru.

slovakia

left justify in out

Premožiteľ Španiela Rafaela Nadala v 1. kole tohtoročného Wimbledonu Darcis si po operácii ramena nezahrá 4 - 6 mesiacov, predznamenal portál Sudpress. Dvadsaťdeväťročný niekdajší 44. muž renkingu teraz figuruje na 165. pozícii v hodnotení.

Tridsaťdvaročný Olivier Rochus (156., najvyššie bol na 24. mieste) absolvoval chirurgický zákrok v bedrovej oblasti a bez záťaže zostane približne štvrť roka, informoval web Sport Wereld.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies