Darčeky v e-shopoch treba nakupovať s predstihom

NETKY.SK • 22 November 2012, 12:20 • 2 min
Darčeky v e-shopoch treba nakupovať s predstihom

Darčeky v e-shopoch treba nakupovať s predstihom - Life style Vianočné nakupovanie na internete je v plnom prúde. Avšak všetci tí, ktorí si brúsia zuby na cenovo výhodnejšie darčeky z internetu, by si nemali nechať svoje nákupy na poslednú chvíľu.

slovakia

left justify in out

img

Vianočné nakupovanie na internete je v plnom prúde. Avšak všetci tí, ktorí si brúsia zuby na cenovo výhodnejšie darčeky z internetu, by si nemali nechať svoje nákupy na poslednú chvíľu. 

Práve december je totiž najkritickejší z hľadiska dodacích termínov i dostupnosti tovaru, tradične dlhšie trvá doručenie pošte, či kuriérskej službe. Preto by ste mali svoje objednávky urobiť čo najskôr, inak sa vám môže stať, že vybraný darček nedostanete kúpiť, prípadne vám nezostane nič iné ako tlačiť sa v davoch v niektorom z obchodov.

Z niekoľkoročných štatistík vychádza fakt, že posledný termín, kedy by sme vo všeobecnosti mali uskutočniť objednávku, je 15.12. 2012. Niektoré e-shopy s osobným odberom však tento termín vedia priblížiť bližšie k Vianociam.

„Tento rok to vyzerá, že vianočné nákupy na internete začali skôr ako uplynulú sezónu – už v októbri sme zaznamenali silný nápor a v novembri kulminuje. Odporúčame nájsť si svoje darčeky ešte v tomto období, december môže byť kritický a môže sa vám stať, že si budete vyberať už len z toho, čo zostalo na skladoch,“ hovorí Tomáš Prutzer zo spoločnosti InterStore.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona