Dara zostane na Vianoce sama. Asi mi dá kopačky, smeje sa Rytmus

NETKY.SK • 18 Október 2017, 13:17 • 2 min
Dara zostane na Vianoce sama. Asi mi dá kopačky, smeje sa Rytmus

Dara Rolins a raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský tvoria stabilný pár už šesť rokov, no tieto Vianoce to medzi nimi môže zaškrípať. Patrik ju totiž nechá na sviatky samu! Neodolal ponuke spraviť unikátny koncert so symfonickým orchestrom. Dokonca so smiechom vraví, že je pripravený na kopačky.

slovakia

left justify in out

Patrik Daru neopustí na celé Vianoce, len si počas druhé sviatku vianočného „odskočí“ splniť životný sen. Neodolal ponuke organizátorov na koncert, kde zaznejú jeho najväčšie hity v sprievode symfonického orchestra. A kedy inokedy takýto projekt spustiť, ak nie 26. decembra?

 

„Pre Daru je dôležité, aby som bol doma Štedrý deň. Ona sama dobre vie, že potom nastupujú kšefty. Tak to bolo vždy, december je pre šoubiznis obdobím, keď sú interpreti najviac vyťažení,“ dodáva Rytmus.

 

Dara Patrika v jeho projekte podporuje. Sama si už dokonca ako dieťa odskúšala, aké to je vystupovať s orchestrom, a rada tento zážitok dopraje aj svojmu životnému partnerovi.

 

„Dara dobre vie, že tento koncert je logickým a prirodzeným krokom v mojej kariére. My sa navzájom poznáme veľmi dobre a nič, čo ideme robiť, nie je žiadna scestnosť. Dokonca sa príde na moje vystúpenie pozrieť. Samozrejme, ak nebude mať ona sama nejaké vystúpenie,“ uzatvára Patrik „Rytmus“ Vrbovský.

 

Rytmusove skladby špeciálne pre tento koncert viac ako pol roka aranžoval klavirista, skladateľ a aranžér Ľuboš Šrámek. Pre veľký záujem budú nakoniec koncerty dva, oba v Icheba Expo Aréne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona