Dara Rolins prezradila recept na šťastie a úsmev jej nezmizol ani napriek vyvrtnutému členku

NETKY.SK • 4 Jún 2021, 12:19 • 2 min
Dara Rolins prezradila recept na šťastie a úsmev jej nezmizol ani napriek vyvrtnutému členku

Dara Rolins pravidelne informuje fanúšikov o svojich zážitkoch, či už príjemných, alebo nepríjemných. Vo väčšine prípadov sa snaží odovzdať svetu okrem krásnych fotografií aj kus vlastného posolstva a múdrosti.

slovakia

left justify in out

Dara využila zmiernenie opatrení na oddych so svojou dcérkou. Stala sa jej aj nepríjemná vec, vyvrtnutie členka, no úsmev z tváre jej napriek tomu nezmizol. "Už tretí deň som síce dosť nepoužiteľná, fungujem skôr ako pozorovateľ a komentátor, ale vlastne som rada, že ten obväz skončil na mojej a nie na inej nôžke," napísala Dara na sociálnej sieti.

 

img

 

Všetci vidíme, že svet sa snaží po nevyžiadaných vlnách pandémie vrátiť do normálu. Začíname pomaličky robiť veci, ktoré sme doteraz pre koronavírus robiť nemohli. Opatrenia sa začínajú postupne uvoľňovať a červených okresov je už len málo. Musíme veriť, že to tak zostane. Každý z nás sa snaží o zapojenie sa do normálu veľmi opatrným spôsobom, čomu vďačíme za poloprádzne námestia, kľud v parkoch a akýsi ústup neustáleho náhlenia sa. Pozrime sa, ako sa na to pozerá Dara!

 

img

 

"Aj keď sa svet uzdravuje, vracia do normálu, to, že sa tak deje pomaly je zrejmé na každom kroku, vo všetkom a všade. Poloprázdne letiská, mestá, pláže, reštaurácie, hotely. Všade je viac miesta, čo je v niektorých súvislostiach fajn, každopádne ale dosť neprirodzené. Aj to, že si urobím fotku v inak vždy mega rušnom hotelovom lobby sama, bez hromady prúdiacich turistov v pozadí, je vlastne malý zázrak," opísala situáciu Dara, ktorá je nepochybne jednou z tých, čo si dokážu užiť pokoj a samotu a spojiť to s hľadaním šťastia. O tejto téme vie určite veľa, svoje rady postupne dávkuje už pomerne dlhý čas svojim fanúšikom. 

 

img

 

"Šťastie je o pocite. O láske, o slobode, schopnosti usmiať sa, objať, odpustiť, nesúdiť, chápať, dať. Milovať život a užívať si ho, tak presne na tom pracujem aj ja, každý boží deň," prezradila svoj recept na šťastie.

 

Prečítajte si tiež: Dara Rolins neľutuje v starom roku ani to nepríjemné

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies