Dara Rolins odhalila svoje sexi telo v posilňovni!

NETKY.SK • 14 November 2013, 13:20 • 2 min
Dara Rolins odhalila svoje sexi telo v posilňovni!

PRAHA – Štyridsiatka na krku no jej telo je inšpiráciou pre mladé ženy! Speváčka Dara Rolins (40) ukázala svoje sexi vymakané telo.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu, že už má štyridsať rokov je speváčka stále v skvelej forme. Jej recept na skvelú postavu je jednoduchý. Napísala ho priamo pod fotografiou na svojom profile na sociálnej sieti Facebook. „Idem si zacvičiť. Dnes fitko, včera pilates...To len aby som opäť pripomenula, kde sa "rodia" pekné telá:)! Neverte strojom čo cvičia za vás, liposukciám, dietám...Jediné, čo funguje je obyčajný tréning, disciplína, pevná vôľa...S tým všetkým bojujem aj ja, si nemyslite  ...Je to však jediná cesta jak žiť v tele, v ktorom sa cítim dobre,“ napísala Dara.

Svojim fanúšikom aj veľmi stručne poradila čo a ako jesť: „PS- a nejedzte kraviny:)!“ Na fotografii Speváčka odhalila aj svoje ďalšie tetovanie, na ktorom je meč s nápisom „brave“ – čo v preklade znamená hrdý.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona